VIDEX KITS – den lille, men smarte løsning til dørtelefoni

Mindre dørtelefon anlæg bliver mere og mere udbredte. Større villaer, eller virksomheder, der gerne vil have større kontrol over hvem der kommer og går, bliver mere og mere bevidste om mulighederne.

Hos Videx tilbyder vi løsninger i alle størrelser. Fra kæmpe anlæg med flere hundrede brugere, til mindre, med kun en enkelt telefon og et simpelt tableau. Sidstnævnte bliver et større og større marked, da sikkerhed og tryghed går hånd i hånd. Automatik bliver en mere naturlig del af vores hverdag, og netop derfor er det logisk at indtænke porte eller indgangspartier ind i en større sammenhæng med dørtelefoni.

Selvom det er mindre løsninger, kan de uden problemer bruges i en større sammenhæng. Videoløsninger er ofte det som virksomheder ender med at investere i. Ikke blot for at kunne se hvem det er der ringer på, men også for en overordnet følelse af sikkerhed.

Har man et indgangsparti kan det uden problemer integreres i løsningen, så både dør, eller port kan styres efter der er ringet på.

Løsningerne og designs er mange, og vi bistår gerne med såvel rådgivning, som med, at finde den rette installatør til opgaven. Vi har et landsdækkende netværk af installatører der monterer og idriftsætter vores anlæg, så tag endelig kontakt hvis du har interesse i en løsning af den ene eller den anden størrelse.

Se vores samlede produktsortiment her:

Download hovedkatalog

Download vores KIT katalog her:

Download KIT katalog