VIDEX 4000 serien

Videx 4000 serien er et modulopbygget system, der kan tilpasses alle behov. Det kan indbygges, påbygges, eller sågar monteres i stander til en fritstående løsning udendørs. Fordi serien er modulopbygget, er funktionaliteten enestående og kan bruges til mange løsninger, uanset forhold. Videofunktionen er en klassisk løsning, der giver maximalt overblik og kontrol over hvem der lukkes ind. Samtidig kan anlægges også sammenkobles med et adgangskontrolsystem, til brik eller kort, hvilket også øger mulighederne betragteligt. 

DOWNLOAD BROCHURE

Speciel design

Vores løsninger indenfor specialdesign, spreder sig over både video, adgangskontrol og almindelige tale/høre anlæg. Vores videoløsninger kan tilpasses alle tænkelige former for forhold, og kommer især til sin ret på steder hvor det ønskes at huller fra tidligere anlæg, dækkes til ordentligt. Kameraet giver, i kombination med vores videotelefoner en stor følelse af sikkerhed og kontrol, og har derved mange funktioner for de beboere der bruger dem. 

DOWNLOAD BROCHURE

VIDEX TITAN

Videx Titan er en alsidig og designmæssigt ekseptionel løsning. Det robuste design og klassiske look, giver bygninger de installeres på liv, og bruges ofte til at bibeholde æstetik og design. Rammen er opbygget omkring Videx mest brugte og anerkendte produkter. Med muligheden for både børstet stål, kobber eller bruneret messing, kan designet tilpasses unikke behov og designkrav. 

MESSING BROCHURE KOBBER BROCHURE STÅL BROCHURE