Videx 4000 serien – en klassisk løsning med mange muligheder

Sammensæt jeres anlæg efter jeres behov

Brugervenlighed og funktionalitet i en modulopbygget løsning, gør det markant nemmere at tilpasse anlæg til alle kunder.

4000-serien er en klassisk produktlinje hos Videx Danmark, der med sit design og mange muligheder, er blevet brugt i markant omfang i hele norden. Det er med andre ord blevet en velkendt løsning, og den foretrukne serie for mange installatører. Linjen er udviklet for brugeren der ønsker en præcis og omkostningsbevidst løsning, hvor funktionalitet og udvidelsesmuligheder samtidig er i top. Uanset om det er AUDIO, VIDEO, GSM eller adgangskontrol, så kan der udarbejdes en løsning der matcher jeres behov.

Mange forskellige Udvidelses muligheder

Videx 4000 serien er fleksibel og kan bruges og tilpasses både små og store projekter. Er der pladsbegrænsninger, kan vi udarbejde en digital løsning, hvor der kan tilføjes flere hundrede brugere til anlægget, selvom pladsen er trang. Looket af anlægget kan tilpasses og indbygges på mange forskellige måder. Det væsentlige er, at jeres behov bliver afdækket, og til netop det formål kan vi også være behjælpelige. Det kræver blot, at i tager kontakt til os, og så sørger vi for at samle den information sammen til jer, som jeres behov kræver.

Tag kontakt