– SYSTEMER –

FLEKSIBELT OG TILPASELIGT TIL NETOP DIN SITUATION

Med et TITAN design er der et væld af muligheder og kombinationer, hvorvidt det gælder systemerne; AUDIO, VIDEO, GSM eller
IP, så kan vi fremstille efter det formål der er behov for. Tilvalg af ADK-løsning, kodetastatur, lampebelysning mm., er blot ekstra features som er mulige at tilføje til tableauet.

IPure

GSM

VX2200 audio

VX2200 video

KITS

Adgangskontrol

– MATERIALER –

FÅ ET TABLEAU MED SIT HELT EGET UDTRYK

ATLAS tableauet fås i en række farver og materialer her under:

Rustfri stål

Messing

Kobber

Bruneret messing

RAL farve maling

Syrefast rustfri stål med slebet overflade. Dette er nemt at vedligeholde og er vejrbestandigt. Messing eller kobber som patinerer på en naturlig måde når det kommer i kontakt med omgivelserne, vind og vejr, og kan derfor kan skabe sammen spil med ældre bygninger. Bruneret messing er også en mulighed og giver messingtableauet en mørk brunlig nuance, som er flot og tidsløs.

Tableauet kan også komme i en specifik farve. Videx benytter det førnævnte rustfri stål hvis der ønskes et malet tableau, hvor tableauet males i en ønsket RAL farve.

Ønskes der yderligere personliggørelse af dørtableauet tilbyder Videx bl.a. gravering af navneskilte, logo og gadenummer. Det kan også være valg af skrifttype eller farve, hvor der er et utal af  muligheder.

– ET DØRTABLEAU  EFTER KUNDENS ØNSKER –

Om det omhandler antal lejligheder, funktioner eller mere unikke design valg kan atlas tableauet tilpasses. Giv et kig på nogle af vores tidligere sager eller besøg vores referencer.

– DYK NED I VORES PRODUKTKATALOGER OG BROCHURE –