VIDEX 4000 serien

Brugervenlig, funktionel og modulopbygget løsning der gør det lidt nemmere, når valget skal tages. 4000-serien er en klassiker, der med sit design er vokset på os i norden og forblevet en velkendt løsning. Serien er udviklet for brugeren der ønsker præcision, omkostningseffektivitet og funktionalitet der kan dække alle de nødvendige behov, der skulle være krav om. Hvorvidt det er AUDIO, VIDEO, GSM eller adgangskontrol, så kan løsningen tilpasses også selvom fremtidige behov ændres.

AUDIO RØRFRI AUDIO MED RØR

Speciel design

Specialdesign. En unik tilpasset løsning efter dine behov. Vi tilbyder at fremstille dit tableau efter dine præferencer. En unik måde at få sat præg på dit helt eget design, velvidende at kvalitet og materiale stadig er på sit ypperste. Med specialdesign er der et væld af muligheder og kombinationer, hvorvidt det gælder systemerne; AUDIO, VIDEO eller GSM, så kan vi fremstille efter det formål der er behov for. Tilvalg af ADK-løsning, kodetastatur, lampebelysning mv., er blot ekstra features der også er mulige at kombinere med systemerne.

DOWNLOAD BROCHURE

VIDEX TITAN

Rene linjer, tidløst udseende og detaljer der kommer til sin fulde ret med TITAN-serien. Vores egenproduktion, TITAN påbygningsdørtableauer gør det nemt og bekvemt at byde gæsten indenfor i hjemmet. Designet byder på et dørtablaeu der er æstetisk, nem at installere og betjene for enhver bruger. Serien er udviklet med det formål for et slankere og mere fint udtryk, der med sine afrundede hjørner og kanter falder i tråd med den specifikke bygnings facade.

MESSING BROCHURE KOBBER BROCHURE STÅL BROCHURE