Videx kerneprodukt

Vores ansatte

Julie Albertsen

Medindehaver | Adm. Direktør

Julie er direktør i Videx Danmark og står for den daglige drift. Hun er 2. generation fra samme familie der driver forretningen og har været en del af Videx Danmark i mange år. 

Admir Mehicevic

Afdelings – & Teknisk chef

Admir er teknisk ansvarlig og står for daglig drift, salg, og koordinering af virksomhedens forskellige tekniske indsatser. Han har været en del af virksomheden i mere end et årti. 

Casper Idrizovic

Teknisk salgskonsulent

Casper er teknisk sælger og opererer primært på Sjælland. Han har sin vante gang ude hos vores kunder og bistår endvidere med projektering og rådgivning. 

Mogens Daneland

Salgsrådgiver København & Sjælland

Mogens varetager salg og accounts hos Videx Danmark. Han har en direkte dialog til de mange installatører og montører der vælger at bruge Videx produkter til deres løsninger. 

Nikolaj B. Larsen

Tekniker

Nicolaj er tekniker og er dagligt at finde i Videx hovedkvarteret i København. 

Brian Jensen

Salgsrådgiver Fyn & Jylland

Brian er sælger og håndterer accounts i Jylland og på Fyn. Han har en direkte dialog med såvel kunder, som de montører og installatører der arbejder med vores produkter. 

Ines P. Peric

Kontor & SoMe ansvarlig

Ines er dagligt at finde på vores kontor i København. Her står hun for den daglige drift af kontoret med alt hvad det indebærer. Derudover har hun også ansvar for vores sociale medier. 

Rasmus Raun Nielsen

Produktionstekniker

Rasmus arbejder dagligt i vores produktion. Han samler en del af de anlæg vi sender ud af døren og er samtidig med til div. produktudvikling in-house. 

Hans Albertsen

Stifter, Medejer & Konsulent

Hans er stifter af virksomheden og arbejder stadig som konsulent i Videx Danmark. Han er dagligt at finde på kontoret i København og besidder en kæmpe erfaring og ekspertise fra hans mange år i faget. 

Vil du være med på holdet?

Vi er altid på udkig efter nye talenter og gode kollegaer. Send os gerne dit cv og en uopfordret ansøgning.

videx@videx.dk