Videx kerneprodukt

Vores ansatte

Julie Albertsen

CEO & Partner

Julie er direktør i Videx Danmark og står for den daglige drift. Hun er 2. generation fra samme familie der driver forretningen og har været en del af Videx Danmark i mange år.

Admir Mehicevic

COO & Partner

Admir er teknisk ansvarlig og står for daglig drift, salg, og koordinering af virksomhedens forskellige tekniske indsatser. Han har været en del af virksomheden i mere end et årti.

Anders Albertsen

Rådgivende salgskonsulent & Partner

Anders er uddannet civilingeniør og har en stor erfaring indenfor byggeri og infrastrukturbranchen. Hans dagligdag består af nært samarbejde med rådgivende ingeniør samt arkitekter i bestræbelserne for at løse slutkundens kravspecifikationer.

Casper Idrizovic

Teknisk salgsrådgiver

Casper er teknisk sælger og opererer primært på Sjælland. Han har sin vante gang ude hos vores kunder og bistår endvidere med projektering og rådgivning.

Niels Weber

Supporttekniker

Niels er tekniker og dagligt at finde på hovedkvarteret i København.

Kåre Christensen

Supporttekniker

Kåre supporterer vores mange kunder og er dagligt at finde på hovedkvarteret i København.

Rasmus Raun Nielsen

Produktionstekniker

Rasmus arbejder dagligt i vores produktion. Han samler en del af de anlæg vi sender ud af døren og er samtidig med til div. produktudvikling in-house.

Ines Pavlovic

Kontoradministrator

Ines er dagligt at finde på vores kontor i København. Her står hun for den daglige drift af kontoret med alt hvad det indebærer. Derudover har hun også ansvar for vores sociale medier.

Barbara Damoli

Grafiker

Barbara er grafiker og udarbejder tegninger og visualiseringer af vores projekter og løsninger. Til dagligt er hun at finde på vores kontor på Østerbro.

Hans Albertsen

Stifter, konsulent & Partner

Hans er stifter af virksomheden og arbejder stadig som konsulent i Videx Danmark. Han er dagligt at finde på kontoret i København og besidder en kæmpe erfaring og ekspertise fra hans mange år i faget.

Vil du være med på holdet?

Vi er altid på udkig efter nye talenter og gode kollegaer. Send os gerne dit cv og en uopfordret ansøgning.

videx@videx.dk