– SYSTEMER –

Skabt til at imødekomme dine specifikke behov og krav

Med 4000 serien er der et væld af muligheder og kombinationer til rådighed. Serien kan vælges som tableauløsning til alle vores systemer. Hvorvidt det er AUDIO, VIDEO, GSM eller adgangskontrol, så kan løsningen tilpasses også selvom fremtidige behov ændres. 

IPure

GSM

VX2200 audio

VX2200 video

KITS

Adgangskontrol

-FUNKTIONER-

– TABLEAU STØRRELSER 

Serien er fleksibel og kan tilpasses både mindre og større projekter, da den kan laves i 1×1 med et modul eller helt op til 3x hvor end mange der skal til for at dække for dit behov. Men selvom de fysiske rammer kan være begrænset med plads, så er der mulighed for en digital løsning som kan rumme flere hundrede brugere. 

Download vores sTR. katalog

– TABLEAU IMPLEMENTERINGER 

4000 seriens ramme er støbt i slagfast aluminium, antracit lakeret, der fremhæver modulernes materiale i eloxeret aluminium, og kan implementeres for at nå til den bedste visuelle og funktionelle løsning. om dette indebærer et indbygget tableau for at gøre det mere subtilt. en indbygget regnhætte for at øge bruger komfort, eller at installere tableauet gennem en stander. Så kan Videx 4000 serie tilpasses til jeres behov. 

– MODUL TILVALG 

Blandt vores moduler kan der altid vælges de mere basale funktioner som audio løsning og navneskilte med ringe knap, men i 4000 serien kan vi udvide tableauets funktionalitet med en række moduler. Der kan implementeres adgangskontrol, infomodul kode tastaturer eller vi kan opgradere til en videoløsning så vi tilpasser tableauet efter dine behov. 

Kodetastatur

Adgangskontrol

Infomodul

Video

– GÅ PÅ OPDAGELSE I 4000 SERIENS TABLEAUER –

– DYK NED I VORES PRODUKTKATALOGER OG BROCHURE –