– KLASS TELEFONER –

Elegant, Eksklusivt, Grænseløs Integration

Klass er den moderne, super-stilfulde video-dørtelefon fra Videx med et ultratyndt design og en 3 mm glasfinish, bygget på IPure-teknologi. Med en 7″ LCD IPS-skærm og en opløsning på 1024 x 600 px giver den et bredt og skarpt billede.

Klass’ touchskærm inkluderer også et højopløsnings-frontkamera op til 1080p, som aktiveres under kommunikation med en anden Klass-skærm.

Klass tilbyder håndfri funktion, der sikrer en høj lydkvalitet. For dem, der ønsker mere privatliv, er der et ekstra håndsæt tilgængeligt med en magnetisk holder.

– AUDIO TELEFONER –

3000 serien

3000 seriens overflademonterede samtaleanlæg kommer i et stilrent og klassisk design, med fine afrundede former. Det giver et minimalistisk udtryk og samtidig en komfortabel håndtering, i én og samme telefon.

5000 serien

Modellen er baseret på det vel­kendte og driftssikre 2-leder bussy­stem. Der kan installeres op til 180 telefoner på samme anlæg, og der kan installeres op til 3 telefoner pr. beboer. Modellen har knapper der kan forbindes til lystænding eller elevator-styring, afhængig af ønske.

– VIDEO TELEFONER –

6300 serien

Videotelefonerne har en monitor på 3,5” 320 x 240 højopløst LCD TFT skærm for at sikre et tydeligt billede fra kameraet i dørstationen.

6700 serien

Videotelefonerne har en monitor på 7” højopløst LCD TFT skærm for at sikre et tydeligt billede fra kameraet i dørstationen.

– SYSTEMER –

Den rigtige telefon til den rigtige løsning

Om der er tale en klassisk simpel audio løsning eller en mere moderne video løsning. Så har VIDEX en svartelefon der matcher, så du for den sikkerhed og de funktioner du ønsker.

IPure

GSM

VX2200 audio

VX2200 video

KITS

-TABLEAUER-

Gå på opdagelse i vores tableauer som arbejder med vores telefoner.

ATLAS

TITAN

DIGITAL

4000-SERIEN

– DYK NED I VORES PRODUKTKATALOGER OG BROCHURE –