Videx kobberløsning | Æstetisk og tro med bygningens historie

Alle bygninger fortjener, at de bliver set på med æstetiske øjne. Ældre bygninger er bygget i en tid hvor fokus og detaljer var på et helt andet niveau end idag. Derfor er det også vigtigt, at opgraderinger og moderniseringer, udføres med respekt for netop de detaljer.

Et historisk og ældre kvarter

Gentoftegade 50 er en af de løsninger vi har udført hos Videx, som vi er ekstremt stolte af. Den viser, at kobber og historiske vingesus på en gammel bygning, kan tage sig rigtigt godt ud sammen.

 

Kobberløsning

En stor bagplade, hvorpå et klassisk kobbertableu er monteret danner rammen om løsningen, og i lejlighederne er der opsat moderne svar telefoner der fint komplimenterer løsningen.

At udskifte og opsætte et nyt dørtelefonanlæg, kan sagtens gå hurtigt, og det kan i princippet udføres nemt. Men hvis bygningen det skal installeres i, skal bibeholdes i naturlige og elegante snit, så er den rette plan og den elegante løsning noget vi går op i.

Med respekt for historier og detaljer går vi til enhver opgave vi møder. Vore konsulenter er alle uddannede, og ved, at en af grundstenene hos Videx er, at vi skal gøre bygninger smukkere.