Videx GSM – Flexibel, funktionelt og i moderne designs.

Videx GSM systemet, kan alt det man har brug for, i et moderne dørtelefonanlæg. Udover, at det er fleksibelt og kan sættes op til mange brugere, kan det også installeres stort set alle steder.

Besvar opkald fra GSM anlægget, direkte fra en mobil.

med GSM systemet, kan man besvare opkald der bliver foretaget fra dørtableauet, direkte på en mobiltelefon. På netop denne måde kan man fra sin stue, eller et værelse, betjene døren – og det kan samtidig bruges selvom man ikke er til stede på ens adresse. Det kunne eksempelvis være brugbart hvis man skal lukke rengøring, hjemmehjælp eller andre familiemedlemmer ind i sit hjem.

GSM anlæg i tidsløst og klassisk design.

GSM-systemet er som udgangspunkt udarbejdet i vores klassiske 4000-series paneldesign, men det er et selvstændigt system og kræver blot en strømforsyning og en GSM antenne til formålet. GSM systemet har af disse årsager, alle de egenskaber, som 4000 serien rummer. Det kunne eksempelvis være: kodetastatur, fingeraftrykslæsere, nøglebriksystem og meget andet.

Kan indeholde op til 1000 brugere

Et digitalt GSM system fra Videx kan indeholde op til 1000 indkodede telefonnumre, og det er gratis for alle brugere, at ringe op til panelet og lukke døren op. Som tilføjelse, kan tableauet også have et kodetastatur, som anlæggets brugere, også kan bruge til at åbne døren med. Panelet er nemt at programmere, og til formålet bruges et simpelt USB-interface, som man tilslutter en computer. I dette program kan alle funktioner i anlægget programmeres nemt. Du kan eksempelvis indstille hvor lang tid døren skal åbne, volumen af højtaler, brugeres adgang og meget mere.

Alt i alt, er systemet nemt at sætte op for installatøren, og det er om noget nemt for en administration at tilføje, eller fjerne brugere – og at indstille specielle præferencer for den enkelte.

Vi tilbyder oplæring i brugen af produktet, ligesom vi yder service til installatøren der sætter det op, ved tvivlsspørgsmål.

DOWNLOAD BROCHURE