Spar penge på reparation og drift med adgangskontrol

Hver eneste dag bliver låse og døre, åbnet og lukket mange gange. Det stiller krav til holdbarheden af produkterne, og især låse og nøgler. Det kan over tid koste mange penge i reparationer, især hvis et anlæg, eller låse, er af ældre dato.

Automatiske løsninger

Nutidens låsesystemer er i høj grad automatiske. Det betyder i sagens natur, at man ved hjælp af et nøglekort, eller en nøglebrik, kan åbne døre. Eksempelvis ind til en opgang i et lejlighedskompleks. Typisk er der også installeret en automatisk dørpumpe, som åbner døren når den aktiveres.

Sådan et system fjerner mange “slid” elementer i en installation, og kan relativt nemt programmeres. Både af en beboer der måske har ansvar for det i en mindre forening, eller en varmemester. Nøglebrikker og dørpumper er en investering, der på alle måder sparer sig selv hjem i mindre slitage på sigt. Selve nøgleelementet i en ældre boligforening, koster årligt mange penge. Ikke kun ved reparationer, men også ved omkodning af nøgler, og reparationer af en låsesmed.

Tidsstyring

Et fuldautomatisk system kan ligeså integreres i en forenings andre lokaler. Det kunne være vaskerum, beboerrum, styrkelokaler eller lignende. Døre og låse kan kodes sådan, at adgang kun er muligt i et givent tidsrum. Det er især relevant i vaskerier eller styrkerum, som flere og flere boligforeninger har.

Så udover den årlige besparelse på sliddele, og besøg af en låsesmed, så er der altså også driftmæssige fordele. Herunder hele programmeringsmuligheden. Og netop programmeringen er ikke svært.

Service og support

Med vores løsninger hjælper vi både dig som beboer igang, ligesom vi rådgiver de installatører der vælger at bruge vores produkter. Vi påtager os et ansvar for, at de løsninger vi sælger, bliver integreret på bedst mulig vis af alle brugere. Vi kan levere brugsvejledninger, indkøring og meget mere, og går hver dag langt for, at alle i processen omkring et nyt adgangskontrolanlæg, der er integreret i vores dørtelefonanlæg, bliver tilfredse.