Kender du vores digitale GSM-system?

Professionelle installatører vælger ofte Videx’ GSM dørtelefonsystem.

Vores digitale GSM-system bliver ofte valgt af de professionelle installatører. Især i bygninger med mange beboere, som har brug for en stor simpel brugerflade, da panelet kan konfigureres med op til 1000 brugere.

 

MANGE SMARTE FUNKTIONER

GSM-systemet har mange smarte funktioner som f.eks. viderestilling ved ikke besvaret opkald (DTO ”Dial To Open”), indbygget briklæser mm. Udover den indbyggede briklæser har det digitale panel også et kodetastatur, hvor hver bruger kan have en individuel adgangskode.

 

INGEN KABLING

Videx GSM-systemet er trådløst og kræver derfor ikke intern kabling til traditionelle svartelefoner. Det betyder nem og hurtig installation, som ikke kræver adgang til beboernes lejemål, og er generelt en installation med meget lave omkostninger.

 

NEM LØSNING UDEN APP

Vores GSM-system er, modsat de fleste andre systemer på markedet, ikke app baseret. Derfor kan det foretage opkald til f.eks. fastnettelefoner og de fleste IP-telefonisystemer. En løsning uden app gør det meget nemmere, for den knap så tekniske bruger, at betjene systemet.

 

KLAR TIL BRUG EFTER MONTERING

Vi leverer systemet fuld programmeret og samlet, så det er klar til brug efter montering. Derudover leveres panelet oftest med en let og overskuelig beboeroversigt, så gæsten hurtigt og nemt kan finde den beboer som de skal besøge.

 

SERVICE

Alt i alt er systemet nemt at sætte op for installatøren, men det er også nemt for en administration at tilføje eller fjerne brugere, og indstille specielle præferencer for den enkelte.

Husk vi tilbyder oplæring i brugen af produktet, ligesom vi altid er klar til at yde service til installatøren.

 

FLERE MULIGHEDER

Vil du høre mere om de forskellige muligheder, som vi tilbyder?

Så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 39 29 80 00, eller kigge forbi vores butik på Hammershusgade 15, 2100 København Ø

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Videx.

LÆS mere om vores GSM Løsninger