GSM adgangskontrol med tidsbesparende og nem administration via web browser

Øger sikkerheden, skaber et bedre overblik og erstatter brugen af de traditionelle nøgler.

 

Med online GSM adgangskontrol fra Videx, får du mange smarte muligheder og funktioner. Systemet afhjælper problematikker med forsvundne nøgler, omlægning af låsecylindre og er samtidigt sikkert og yderst brugervenlig.

HVOR KAN GSM ADGANGSKONTROL ANVENDES

Vores online adgangskontrol kan anvendes til boligbyggerier, virksomheder, institutioner m.m., som ønsker ny adgangskontrol, eller hvor man ønsker at udvide en eksisterende løsning.

Særligt i beboelsesejendomme løser vores online GSM adgangskontrol nemt problematikker for f.eks. viceværter, ejendomsinspektører eller andre, som skal give adgang til beboere, håndværkere m.fl.

STØRRE OVERBLIK OG BEDRE SIKKERHED

Når mange mennesker skal tilgå de samme lokaler og faciliteter kræver det et bedre overblik, stram styring og effektiv adgangskontrol. Med online adgangskontrol får du netop dette. Specielt når det kræver at mange forskellige personer skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt.

Fordelen ved at skifte over til et online adgangskontrolsystem er blandt andet, at man har et meget bedre overblik over hvilke personer der har adgang til hvilke døre, og dette kan i øvrigt hurtigt rettes, hvis man har fået lavet en fejl.

ADMINISTRATION VIA WEBBROWSER

I dagligdagen administreres adgangen via en webbrowser, som kan tilgås fra enhver PC/MAC, tablet, smartphone eller lignende. Systemets administrator(er) har adgang til denne via et krypteret login. Herfra gives der adgangsrettigheder til de personer, som har deres daglige gang i bygningen, men også til gæster eller håndværkere, som kun har brug for adgang en enkelt dag eller i kortere perioder. På den måde har man et hurtigt overblik over hvem, hvorfra og hvornår der kan åbnes.

I administrationsprogrammet er der også en indbygget kalenderfunktion, som kan styre både åbne og lukketider. Det betyder at du kan give tidsbegrænset adgang til f.eks. trappevasken eller avisbuddet, så de kun har adgang indenfor det aftalte tidsrum.

Systemet indeholder selvfølgelig også en real-time hændelseslog, så det altid kan dokumenteres hvem der har åbnet døren og på hvilket tidspunkt.

Videx adgangskontrol administreres via webbrowser

MONTERING

GSM løsningen er cloudbaseret, hvilket betyder at alle data ligger i skyen. Etableringsomkostninger kan derved reduceres betydeligt, da det ikke er nødvendigt at trække kabler mellem enhederne og i øvrigt heller ikke stiller krav til internet i bygningen.

Systemet leveres med simkort og klar til montage. Videx har klaret al for-programmering af både enheder samt brikker, så installatørens opsætning bliver så simpel som mulig. Derudover giver vi yderligere oplæring og efterfølgende support direkte til administrationen efter opsætning.

FUNKTIONER

  • Døråbning med opkald/SMS fra mobiltelefon, app, nøglebrik eller SmartCard.
  • Fjernåbning af døren fra PC.
  • Nøglebrik eller SmartCard, af MiFare Classic typen, erstatter gamle metal-nøgler.
  • Nøglebrik eller SmartCard kan ikke oprettes uautoriseret og kopieres af andre.
  • Øjeblikkelig spærring af mistede nøglebrikker og oprettelse af nye.
  • Tidsskemaer med ur-mulighed for midlertidig adgang for besøgende via kalenderstyring.
  • Administrationssystem online 24/7 med bl.a. log af persontrafik på ind- og udgang.
  • Administration fra en PC/MAC, tablet eller andet via webbrowser.
  • Spar tid og penge på administration med nøglebrik eller SmartCard i stedet for metalnøgler.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil høre mere om vores GSM adgangskontrol med webbrowser administration?

Så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon 39 29 80 00, eller kigge forbi vores butik på Hammershusgade 15, 2100 København Ø.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Videx.

læs mere om vores gsm løsninger