Bygninger med liv og historie

Hvis bygninger kunne tale, ville de kunne fortælle mange historier. Det samme ville dørtelefoner kunne. For hvem har ikke låst sig ude, og fået hjælp af naboen? Eller ringet på hos de forkerte når man er kommet hjem sent om natten. Eller sågar ringet på som barn, blot for at få skæld ud af sine forældre for, ikke at bruge sine nøgler.

Den bygning vi har afbilledet på denne artikel er ingen undtagelse. Den er tæt på 100 år gammel, og har derfor oplevet både krig, fattigdom, ikke at have toilet i lejlighederne og også, IKKE, at have et dørtelefonanlæg.

Det fik de for første gang for mere end 40 år siden, og for nyligt blev tingene opdateret.

Og hvilken opdatering det blev til.

Fra, kun, at have haft et simpelt tale/høre anlæg, har de nu fået både automatiske døre, adgangskontrolsystem, samt videotelefoner, så de kan se hvem der lukkes ind. Ejendommen kan nu fortælle mange nye historier, og er på trods af sin alder på 100+ år, nu en af de mere moderne ejendomme. Endda også hvis man sammenligner med nyopførte bygninger.

Videx har specialiseret sig i, at skabe løsninger med installatører der rammer ejendommes unikke behov. Ved hjælp af dygtige installatører udarbejdes der løsninger der kan alt det I som ejendom har brug for. Video, GSM løsninger, adgangskontrol, mm. er ikke noget der er berøringsangst ved. Tværtimod, er vores medarbejdere uddannet og skolet i netop de ting, og det kommer jer og jeres bygning til gode mange gange.

Er I, i en proces hvor der er behov for rådgivning, eller et decideret tilbud, er vores dygtige ansatte klar til at hjælpe. At få et tilbud og en besigtigelse er gratis, og vi kommer gerne ud når det passer jer.