69 opgange med VIDEX anlæg i Postparken

Postparken på Amager gennemgår en kæmpe udvikling i denne tid. Små lejligheder er blevet større ved at udnytte loftarealer, og deres opgange er blevet moderniseret fra ende til anden.

Som en del af den proces, har Videx leveret nye dørstationer samt rørfrie telefoner til 69 opgange. Der er valgt vores gennemtestede 4000 serie som løsning, og alle tableauer er lavet som indbygningsløsninger.

Vi har fra start af, haft en tæt dialog med montørerne på opgaven. Dette var især for at sikre, at udfordringer blev taget i opløbet og for, at give den service som Videx er kendt for at give.

Store opgaver af denne slags er efterhånden hverdagskost for Videx. Mange større byer gennemgår en stor udvikling og moderniseringsproces, og i de processer ligger der selvsagt også tekniske entrepriser som dørtelefoni.

Gennem vores store netværk af installatører og montører, kan vi lave løsninger der er tilpasset alles behov. Uanset om det er simpel dørtelefoni, eller om det skal være af mere teknisk karakter med video, adgangskontrol og GSM løsninger.

Hvis du er interesseret i at se hvilke produkter der er valgt til Postparkens løsning kan du se dem her: TELEFON & TABLEAU